Bruidswerken

 Bruidswerken

  Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem en plant

Gaan jullie binnenkort trouwen? Om te beginnen: van harte gefeliciteerd! ‘’Mirte’’ hoopt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan deze bijzondere gebeurtenis. Op de mooiste dag van jullie leven zijn bloemen bepalend voor de sfeer en uitstraling van het huwelijksfeest. Bij een bruiloft zijn bloemen onmisbaar. Het is belangrijk dat je de juiste bloemen en bloemstukken kiest als decoratie voor de bruiloft aangezien ze een grote rol spelen in het aangezicht en indruk maken op de gasten. De perfecte toon kan gezet worden met een goed gekozen bloemstuk. ​Bij ‘’Mirte’’ is het mogelijk om een enkel boeket bruidsbloemen te bestellen of complete ruimtes te versieren met talloze bloemen. Van iedere bruiloft weet ‘’Mirte’’ een unieke gelegenheid te maken met een geheel eigen karakter dat volledig door jullie bepaald kan worden. Neem vrijblijvend contact met mij op om jullie ideeën te bespreken:

06-46216047 info@mirtedecoratie.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: zittende mensen, tafel, bloem, plant en buiten  Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, bruiloft, boom en buiten  Afbeelding kan het volgende bevatten: auto en buiten

Kijk voor meer foto’s op mijn facebooksite—>

Bruidswerk Specialist Heuvelland

 

 

Interesse in meer dan alleen het bruidswerk? In samenwerking met Downsouth Events kunnen wij jullie ook ondersteunen in het bedenken en creëren van jullie trouwconcept:

-Faciliteren in een locatie of voorzien van een locatie

-Voorzien tenten en meubilair

-Voorzien in alle technische voorzieningen

-Styling

-Verzorgen van de catering

-Aanwezigheid van een weddingmanager op de dag zelf.

www.downsouthevents.nl   info@downsouth.nl

 


        

 

             

 

 

 

 

 

                                     

 

 

Social Media

Adres

Mirte - Decoraties & Workshops

Benedictijnenstraat 16
6294 BE Vijlen

Email: Info@mirtedecoratie.nl
Tel. 06-46216047

Back to Top